Vägledning


När du kommer för en vägledning hos mig vill jag att du ska känna dig trygg och omhändertagen. Ett äkta samtal mellan människor är min passion och både skratt och gråt får finnas. Du har min fulla uppmärksamhet och jag ser till att stötta dig, oavsett vilken situation du än befinner dig i. 

Att kropp och själ hänger ihop är ingen hemlighet! Jag hjälper dig att lyssna till din intuitiva "radar" så vi tillsammans kan avslöja de möjligheter som ditt medvetna sinne inte upptäckt ännu. Inga frågor är konstiga för mig, jag har hört det mesta!

Min uppgift som professionell vägledare är att läsa av energier, uppmärksamma dig på dina styrkor och förmågor, fånga in de budskap som kommer till mig, så att jag kan stötta dig att ta ett nytt steg framåt, på ditt sätt i din takt!

Jag hjälper dig med

Insikt Våra relationer är det som betyder mest för oss, men ibland är  det så svårt på olika sätt. Jag ger dig nya perspektiv så du får insikt i hur du kan hantera olika situationer som rör kärlek, familj och vänskap.

Inspiration Stress och förväntningar kan påverka din hälsa negativt. Det är lätt att prioritera bort hälsan och det som ger dig kraft och glädje. Du får inspiration att göra de förändringar som behövs för att du ska må så bra som möjligt, fysiskt, mentalt, känslomässigt och existentiellt.

Intuition Kanske gör du inte det du innerst inne vill och behöver när det gäller arbete och studier. Jag stöttar dig att känna efter vad som är rätt för dig så att du med hjälp av din intuition kan göra de val som kommer inifrån dig själv.