Vägledning


När du kommer för en vägledning hos mig vill jag att du ska känna dig trygg och omhändertagen. Ett äkta samtal mellan människor är min passion och både skratt och gråt får finnas. Du har min fulla uppmärksamhet och jag ser till att stötta dig, oavsett vilken situation du än befinner dig i. 

Att kropp och själ hänger ihop är ingen hemlighet! Jag hjälper dig att lyssna till din intuitiva "radar" så vi tillsammans kan avslöja de möjligheter som ditt medvetna sinne inte upptäckt ännu. Inga frågor är konstiga för mig, jag har hört det mesta!

Min uppgift som professionell vägledare är att läsa av energier, uppmärksamma dig på dina styrkor och förmågor, fånga in de budskap som kommer till mig, så att jag kan stötta dig att ta ett nytt steg framåt, på ditt sätt i din takt!

Jag hjälper dig med

Relationer. Våra relationer är det som betyder mest för oss, men ibland är det så svårt. Korten ger dig nya perspektiv så du får insikt i hur du kan hantera olika situationer som rör kärlek, familj och vänskap.

Personlig utveckling Ibland sitter vi fast. I våra egna eller andras föreställningar om oss. Det är lätt att tappa bort sig själv och kanske  prioritera bort det som ger oss kraft och glädje. Korten ger dig råd för att göra de förändringar som behövs för att du ska utvecklas som person, mentalt, känslomässigt och andligt.

Arbete och studier Gör du det du innerst inne vill och längtar efter? Står du inför en ny situation? Korten hjälper dig genom att klargöra din potential och vad du kan göra för att ta ett nästa steg i rätt riktning.