Tarotvägledning

Relationer

Våra relationer är det som betyder mest för oss, men ibland är det så svårt. Korten ger dig nya perspektiv så du får insikt i hur du kan hantera olika situationer som rör kärlek, familj och vänskap. 

Hälsa

Ibland sitter vi fast. I våra egna eller andras föreställningar om oss. Det är lätt att tappa bort sig själv och kanske  prioritera bort det som ger oss kraft och glädje. Korten ger dig råd för att göra de förändringar som behövs för att du ska utvecklas som person, mentalt, känslomässigt och andligt.


Arbete och studier 

Gör du det du innerst inne vill och längtar efter? Står du inför en ny situation? Korten hjälper dig genom att klargöra din potential och vad du kan göra för att ta ett nästa steg i rätt riktning.

Tidsbokningen öppnar igen juni 2023! 

En Tarotvägledning hos mig är jordnära och konkret. Min passion är att ge dig de råd och svar du behöver för att kunna ta ett nytt steg framåt, på ditt sätt! Jag lyssnar till min intuitiva "radar" och i dialog med dig fångar jag upp kortens budskap och vilka möjligheter ditt medvetna sinne inte upptäckt än. Inga frågor är konstiga för mig, jag lovar, jag har hört det mesta! Självklart har jag tystnadsplikt!