Hur går det till?

I början av samtalet ringar jag in din fråga. Med hjälp av korten, min intuition, min kontakt med den energi som finns, ger jag dig svar. Står du inför ett svårt beslut presenterar jag olika alternativ. Har du en specifik fråga, lägger jag min kraft och mitt fokus på den. Kanske vill du bara få en klarare bild av din livssituation? Då lägger jag en stjärna som är mer övergripande.

Jag tolkar korten och tydliggör både dina hinder och möjligheter. Tolkningen sker alltid i dialog med dig som söker råd. Svaren finns i dig själv, men jag hjälper dig att hitta dem. Frågan är inte vad som kommer att hända dig, utan vad du vill ska hända. Du har alltid makten över ditt eget liv och Tarot kan ge dig en puff framåt. Att se till helheten är en självklarhet för mig. Därför berör ofta en läggning flera områden i ditt liv.

Kärnan i mitt arbete är ett genuint intresse för mötet mellan människor. Jag brinner för att se hur "poletten trillar ner" hos mina kunder och lyfter alltid fram din egen kraft till förändring. Det är viktigt för mig att du känner dig trygg och bekväm och jag har självklart tystnadsplikt. Att bli vägledd genom Tarot ska inte skapa rädsla!

Tarotvägledning på distans går till på samma sätt. Vi avtalar en tid då jag ringer upp dig per telefon. Jag kan också göra en läsning som jag skickar till dig via e-post.

Mitt mål är att du går ifrån vårt möte, glad, förväntansfull och stärkt i att ta ett nästa steg, på ditt sätt, i din takt!