Hur går det till?

Vi avtalar en tid då du ringer upp mig per telefon. Jag kan också göra en läsning som jag skickar till dig via e-post. 

I början av samtalet ringar vi tillsammans in din fråga. Med hjälp av korten, min intuition och kontakt med den energi som finns, ger jag dig svar. Står du inför ett svårt beslut presenterar jag olika alternativ. Har du en specifik fråga, lägger jag min kraft och mitt fokus på den. Kanske vill du bara få en klarare bild av din livssituation? Då lägger jag en stjärna som är mer övergripande.

Jag tolkar korten och tydliggör både dina hinder och möjligheter. Tolkningen sker alltid i dialog med dig som söker råd. Svaren finns ofta i dig själv, men jag hjälper dig att hitta dem. Frågan är inte vad som kommer att hända dig, utan vad du vill ska hända. Du har alltid makten över ditt eget liv och Tarot kan ge dig en knuff framåt. Att se till helheten är en självklarhet för mig. Därför berör en läggning ofta flera områden i ditt liv.

Jag vägleder alltid i positiv riktning och svarar aldrig på frågor som rör död, svår sjukdom och graviditet.

Kärnan i mitt arbete är ett genuint intresse för mötet mellan människor. Jag brinner för att se hur "poletten trillar ner" hos mina klienter och lyfter alltid fram din egen kraft till förändring. Det är viktigt för mig att du känner dig trygg och bekväm och jag har självklart tystnadsplikt. Att bli vägledd genom Tarot ska aldrig skapa rädsla!

Mitt mål är att du efter vårt samtal känner dig glad, förväntansfull och stärkt i att ta ett nästa steg, på ditt sätt, i din takt!

Skulle du önska en uppföljning, rekommenderar jag alltid att det går minst 6 månader innan nästa tillfälle. Det är viktigt att saker och ting får "landa".