Om  


Tarot har varit en trogen följeslagare i mitt liv sedan nästan 30 år tillbaka. Nuförtiden arbetar jag som Tarotpedagog och gör intuitiva/mediala vägledningar på distans vid sidan av mitt ordinarie arbete som specialistsjuksköterska. 

Som Tarotpedagog brinner jag för att undervisa och dela med mig av min kunskap. Det är fantastiskt att se mina elever utvecklas till självständiga Tarotvägledare! Du som hittat mig, delar troligtvis mitt intresse för andlig och personlig utvevkling. 
 
Att få göra mediala vägledningar och hjälpa andra är en ynnest. Glädjen när mina klienter kommer vilsna och osäkra men går ifrån vår session med en ny riktning, ökat mod eller klarhet-ja, det är det som gör att jag älskar mitt jobb! 

Jag bor tillsammans med min man, 3 fantastiska tonåringar och vår fluffiga kanin Skalman i Huddinge, söder om Stockholm. 

Själv blir jag glad av att skriva och dansa. Musik och andlighet spelar viktiga roller i mitt liv. Behöver jag landa i mig själv yogar jag, eller söker jag mig till skogen för att andas in doften av mossa och löv.