Onlineprogrammet 

Läs Tarot med självförtroende!

Ett unikt, komplett onlineprogram som lär dig tolka korten utifrån din egen intuition så att du kan vägleda både dig själv och andra med självförtroende- utan böcker!

Med min steg för steg-metod lär du dig hela kortleken från grunden vilket gör dig trygg i dina tolkningar. Programmet är helt fritt från fluff-fluff och fokuserar istället på att ge dig konkreta övningar för att utvecklas från A till Ö, men individuell support på vägen!

Tarotprogrammet passar dig som:


  • Är nyfiken nybörjare och tycker att det vore perfekt att lära dig korten från grunden. 

  • Hållit på lite med korten på egen hand, men ofta blir osäker på om du tolkat rätt och lätt fastnar i dåligt självförtroende och prestationsångest
  • Har en kortlek sedan länge och längtar efter att "ta tag i" det andliga igen, då du insett att du vill låta det spirituella ta mer plats i ditt liv.

Anmäl ditt intresse inför nästa kursstart under 2024. Intresseanmälan är inte bindande. 

Vad säger mina studenter?

Den här kursen har verkligen varit givande. Utan vassa pekpinnar. Jag har nu lagt kort för 9 personer och alla har varit supernöjda! Whoop, whoop! Det är sååå mycket din förtjänst. Jag har gått Tarotutbildning tidigare, men det har aldrig gett mig vad din kurs gav. Tack så mycket för att jag fick ta del av din kurs. Skulle gärna göra om det!" 

Britt-Mari Wictorsson


Det känns jättekul att känna korten på ett djupare plan. Milja fick mig att reda ut många frågor angående tarot och att lära mig grundbetydelserna utan att släppa min intuition av att inte vara rädd för att läsa korten fritt. Jag rekommenderar kursen till dig som är nyfiken på att känna tarot och Milja leder dig lugnt och varsamt framåt. 

Jane Farjo


En fantastisk kurs där både nybörjare och mer vana tarot- intresserade får med sig mycket. Framför allt att man ska lita på sig själv❤️Massa härligt material där man lär sig nya saker och hittar glädje. Din kurs är helt fantastisk! Som sagt. Då har jag gått andra kursen som snarare gjort mig osäker efteråt. Tack"

Linda Bergqvist


Jag hade ingen tidigare kunskap kring Tarot, men haft en stor nyfikenhet. När Miljas kurs dök upp kändes det självklart att jag skulle gå den, den kallade på mig 🥰 Steg för steg har Milja genom små filmer, pdf & ljudfiler guidat oss fram. Hon har förmågan att plocka ut det viktigaste och framför det på ett enkelt & tydligt sätt. Min intuition & mitt självförtroende för Tarot har helt klart fördjupats. Tack för all den kunskap du delat med dig av ❤️ All kärlek,  

Ida-Marie Thundal


En fantastisk givande Tarotkurs med tydlig handledning av en mycket varm och ödmjuk lärare och person. Innan kursen hade jag ingen aning om hur korten var uppbyggda men nu efter kursen har korten fått ett eget liv som ger mig en möjlighet att kunna vägleda mig själv och andra på ett intuitivt och inspirerande sätt. Magisk kurs. Jag rekommenderar den varmt. Tack Milja!

Merja Räisänen


Jag har alltid varit intresserad av tarotkortens mystiska värld men tyckt det varit svårt att tolka korten utifrån böcker. Miljas tarotkurs har varit mycket pedagogisk. Med korta och tydliga filmer som man enkelt har kunnat följa och öva utifrån. Miljas positiva inställning, omtanke och intresse kring oss kursdeltagare och vårt lärande runt tarotkorten gjorde att kursen kändes varm och rolig. Kan varmt rekommendera kursen! Tack för din fina kurs Milja!

Helen Hagström