Onlinekurs-Läs Tarot med självförtroende!

Kursen passar dig som:

 • Vill lära dig kortens betydelser från grunden på ett tydligt och och konkret sätt för att slippa fastna i dina böcker

 • Vill kunna lita till din intuition när du gör dina egna, personliga tolkningar av korten

 • Vill kunna börja vägleda både dig själv och andra

 • Vill utveckla dina spirituella förmågor

  När du är klar med kursen:

  ✔️ Kan du tolka alla 78 kort i sitt sammanhang
  ✔️ Vet du hur du ska ställa rätt frågor för att få tydliga svar
  ✔️ Har du verktyg för att öppna upp för din intuition
  ✔️ Vet du hur du lägger olika Tarotstjärnor för olika ändamål
  ✔️ Är du redo att vägleda både dig själv och andra

  ✔️ Är du diplomerad Tarotvägledare
Kursen passar både dig som är helt nybörjare och dig som hållit på lite med Tarot sedan tidigare.

Anmäl ditt intresse för att få information om nästa kursstart 2024 först av alla. 
Intresseanmälan är inte bindande utan betyder bara att du får mail när det börjar bli dags. 

Vad säger mina elever?

Den här kursen har verkligen varit givande. Utan vassa pekpinnar. Jag har nu lagt kort för 9 personer och alla har varit supernöjda! Whoop, whoop! Det är sååå mycket din förtjänst. Jag har gått Tarotutbildning tidigare, men det har aldrig gett mig vad din kurs gav. Tack så mycket för att jag fick ta del av din kurs. Skulle gärna göra om det!" 

Britt-Mari Wictorsson


Det känns jättekul att känna korten på ett djupare plan. Milja fick mig att reda ut många frågor angående tarot och att lära mig grundbetydelserna utan att släppa min intuition av att inte vara rädd för att läsa korten fritt. Jag rekommenderar kursen till dig som är nyfiken på att känna tarot och Milja leder dig lugnt och varsamt framåt. 

Jane Farjo


En fantastisk kurs där både nybörjare och mer vana tarot- intresserade får med sig mycket. Framför allt att man ska lita på sig själv❤️Massa härligt material där man lär sig nya saker och hittar glädje. Din kurs är helt fantastisk! Som sagt. Då har jag gått andra kursen som snarare gjort mig osäker efteråt. Tack"

Linda Bergqvist


Jag hade ingen tidigare kunskap kring Tarot, men haft en stor nyfikenhet. När Miljas kurs dök upp kändes det självklart att jag skulle gå den, den kallade på mig 🥰 Steg för steg har Milja genom små filmer, pdf & ljudfiler guidat oss fram. Hon har förmågan att plocka ut det viktigaste och framför det på ett enkelt & tydligt sätt. Min intuition & mitt självförtroende för Tarot har helt klart fördjupats. Tack för all den kunskap du delat med dig av ❤️ All kärlek,  

Ida-Marie Thundal


En fantastisk givande Tarotkurs med tydlig handledning av en mycket varm och ödmjuk lärare och person. Innan kursen hade jag ingen aning om hur korten var uppbyggda men nu efter kursen har korten fått ett eget liv som ger mig en möjlighet att kunna vägleda mig själv och andra på ett intuitivt och inspirerande sätt. Magisk kurs. Jag rekommenderar den varmt. Tack Milja!

Merja Räisänen


Jag har alltid varit intresserad av tarotkortens mystiska värld men tyckt det varit svårt att tolka korten utifrån böcker. Miljas tarotkurs har varit mycket pedagogisk. Med korta och tydliga filmer som man enkelt har kunnat följa och öva utifrån. Miljas positiva inställning, omtanke och intresse kring oss kursdeltagare och vårt lärande runt tarotkorten gjorde att kursen kändes varm och rolig. Kan varmt rekommendera kursen! Tack för din fina kurs Milja!

Helen Hagström