Boka/Priser


Vägledning 60 min 

Passar både om du har en specifik fråga eller behöver råd i en komplex situation. Ibland finns ingen specifik fråga, men det spelar ingen roll. Jag fångar upp de områden i ditt liv som är viktigast för dig just nu och förmedlar de budskap som kommer upp. Det kan gälla relationer, arbete, personlig utveckling, hälsa eller livet i stort. 

600 kr

Vägledning 60 min med skriftlig sammanfattning

Du kanske inte orkar anteckna, eller så känner du att du vill komma ihåg saker efteråt. Jag skriver en sammanfattning (pdf-fil) av vägledningen och skickar till din e-post. 

750 kr

Vägledning 30 min 

Passar om du har en väl avgränsad fråga eller vill ha en snabb överblick över en situation eller om du vill prova på Tarot för första gången.

400 kr

Chakraläsning med Tarot 60 min

Fokus ligger på din hälsa. Jag läser av dina sju chakran och förmedlar de energier och budskap jag får upp. Därefter kompletterar jag med en Tarotläsning. OBS! Jag ger inte råd kring specifika diagnoser och sjukdomstillstånd som behöver behandlas inom sjukvården.

 

750 kr

Alla vägledningar går självklart att beställa som digitala presentkort. Vill du endast ha väglednidng per mail går det också bra. Hör av dig så försöker jag anpassa vägledningen utifrån dina önskemål!🌺

Hör av dig via kontaktformuläret under "Kontakt". Du kan också nå mig via DM på Instagram, @tarotdialog