Boka/Priser

För tillfället går det inte att boka Tarotvägledning, då min Tarotkurs pågår under hösten. Bokningsbara tider kommer att finnas i december igen.


Tarotvägledning 60 min 

Passar både om du har en specifik fråga eller behöver råd i en komplex situation. Ibland finns ingen specifik fråga, men det spelar ingen roll. Jag fångar upp de områden i ditt liv som är viktigast för dig just nu och förmedlar de budskap som kommer upp. Det kan gälla relationer, arbete, personlig utveckling, hälsa eller livet i stort. 

700 kr

Tarotvägledning 60 min med sammanfattning

Det kan vara roligt att kunna gå tillbaka till vad som sades under Tarotläggningen. Saker kan falla i glömska och viktiga saker kan missas. Bokar du en skriftlig sammanfattning behöver du inte anstränga dig för att komma ihåg. Sammanfattningen skickas till din e-post. 

800 kr

Tarotvägledning 30 min 

Passar om du har en väl avgränsad fråga eller vill ha en snabb överblick över en situation eller om du kanske provar på Tarot för första gången.

400 kr


Stora Årshjulet 45 min


Ett Årshjul är en Tarotläsning som innehåller 12 kort för årets 12 månader. Det stärker din personliga utveckling och ger dig råd, inspiration och svar på vad du behöver fokusera på under 2022.

Bästa tidpunkt för Årshjulet är i början av ett nytt år eller kring din födelsedag. Perfekt att ge bort till dig själv eller någon du håller kär! 
45 min Tarotläsning per telefon, plus en pdf- sammanställning till din e-post.
1050 kr 


Lilla Årshjulet


30 min Tarotläsning per telefon där jag går igenom de 12 korten. 
500 kr

 


Betalning sker via Swish eller e-faktura. Jag använder mig av Frilans-Finans
Allt går självklart att beställa som digitala presentkort. 
Vill du ha din Tarotläsning per mail går det också bra. 

Hör av dig så gör vi som det passar dig bäst!🌺