Boka/Priser


Vägledning 60 min 

Passar både om du har en specifik fråga eller behöver råd i en komplex situation. Ibland finns ingen specifik fråga, men det spelar ingen roll. Jag fångar upp de områden i ditt liv som är viktigast för dig just nu och förmedlar de budskap som kommer upp. Det kan gälla relationer, arbete, personlig utveckling, hälsa eller livet i stort. 

600 kr

Vägledning 60 min med skriftlig sammanfattning

Det kan vara roligt att kunna gå tillbaka till vad som sades under Tarotläsningen. Saker kan falla i glömska och viktiga saker kan missas. Bokar du en skriftlig sammanfattning behöver du inte anstränga dig för att komma ihåg. Jag skriver en sammanfattning till dig som skickas till din e-post. 

750 kr

Vägledning 30 min 

Passar om du har en väl avgränsad fråga eller vill ha en snabb överblick över en situation eller om du kanske provar på Tarot för första gången.

400 kr

Årshjul

Ett Årshjul passar att göra antingen kring din födelsedag eller i början av ett nytt år. Läsningen innehåller 12 kort-ett kort för årets alla månader. Månadernas budskap  använder du för din personliga utveckling, då de ger dig råd och visar dig olika utmaningar du kan fokusera på i ditt dagliga liv. Årshjulet skickas efteråt till din e-post. Denna läsning är också en populär julklapp. 

800 kr

Chakraläsning med Tarot 60 min

Fokus ligger på din holistiska hälsa. Jag läser av dina sju chakran nedifrån och upp och förmedlar de energier och budskap jag får upp. Dessa kommer till mig i form av kroppsliga förnimmelser, ord och bilder. Därefter kompletterar jag med en Tarotläsning för att ge dig ytterligare råd och budskap för din vardag. OBS! Jag ger inte råd kring specifika diagnoser och sjukdomstillstånd som behöver behandlas inom sjukvården.

 

750 kr

Alla vägledningar går självklart att beställa som digitala presentkort. Vill du endast ha väglednidng per mail går det också bra. Hör av dig så försöker jag anpassa vägledningen utifrån dina önskemål!🌺