Tjänster

Tarotvägledning
Tarotvägledning

En Tarotvägledning hos mig är intuitiv men jordnära. 

Jag ringer upp dig per telefon. Du behöver inte förbereda något innan. Jag inleder med att berätta hur jag jobbar och lyssna sedan in vad du behöver hjälp med. Detta sker genom att jag ställer några frågor till dig och läser av din energi. Kanske behöver du råd i en specifik situation, eller vägledning i ett beslut. 

Du får hjälp att få syn på dina individuella styrkor och möjligheter för att kunna göra de val du behöver tex inom karriär, relationer, när du står i ett vägskäl etc. Om du inte har någon specifik fråga lägger jag ut korten och fångar in de områden i ditt liv som behöver uppmärksammas just nu. 

All vägledning sker i dialog med dig och du är när som helst välkommen att ställa frågor under tiden. 

Jag vägleder inte i frågor som rör sjukdom, död, graviditet eller juridik. Åldersgräns 18 år. 

Inspirerad skrift
Inspirerad skrift

Jag ger dig budskap genom inspirerad, kanaliserad skriftDet är ett fint sätt att få syn på viktiga saker i ditt liv och komma vidare i din personliga utveckling. 

Inpirerad skrift innebär att jag kanaliserar budskap och ord med hjälp av min andliga guide. Det är jag som skriver, men inte jag som formulerar texten. Ibland blir det mycket konkreta råd och ibland kanske du inte förstår allt precis då, men saker klarnar ofta längre fram. 

Jag ringer upp dig per telefon eller videosamtal. Vi pratar en stund och jag tonar in mig på din energi. Du behöver inte göra något, bara slappna av. Därefter lägger vi på och jag skriver texten. När jag är klar skickar jag den till dig som en pdf-fil via mail.

Feminine flow
Feminine flow

Feminine flow är en lugn och flödande yogaform som formas utifrån vad du behöver just nu. 

Vi går igenom vad du önskar ha hjälp med. Det kan tex vara spänningar, svårigheter med sömnen eller stress. 

Feminine flow hjälper dig också att komma i hormonell balans vilket är mycket viktigt för att man som kvinna ska må bra i olika faser av livet. 

Under uppbyggnad. Mer info kommer! 

Prislista

Betalning sker med Swish eller faktura, via Frilans Finans.

Tarotvägledning 45 min

750 kr

Tarotvägledning 20 min

400 kr

Tarot-Årshjul

1350 kr

Inspirerad skrift

650 kr