Boka tid

Alla priser hittar du längst ner

Tarotvägledning
Tarotvägledning

En Tarotvägledning hos mig är intuitiv men jordnära. 

Jag ringer upp dig per telefon eller om du föredrar att jag gör läsningen på egen hand och skickar den till din mail. 

Du behöver inte förbereda något innan. Jag inleder med att berätta hur jag jobbar och lyssnar sedan in vad du behöver hjälp med. Detta sker genom att jag ställer några frågor till dig och läser av din energi. Kanske behöver du råd i en specifik situation, eller vägledning i ett beslut. 

Du får hjälp att få syn på dina individuella styrkor och möjligheter för att kunna göra de val du behöver tex inom karriär, relationer, när du står i ett vägskäl etc. Om du inte har någon specifik fråga lägger jag ut korten och fångar in de områden i ditt liv som behöver uppmärksammas just nu. 

All vägledning sker i dialog med dig och du är när som helst välkommen att ställa frågor under tiden. 

Årshjul är en läsning med 12 kort, ett kort för hela årets månader. Ett Årshjul är perfekt att göra i januari i början av det nya året eller i samband med din födelsedag. Du får Årshjulet som en Pdf-fil och kan använda det som inspiration och rådgivning för din personliga utveckling under hela året.

Jag vägleder inte i frågor som rör sjukdom, död, graviditet eller juridik. Åldersgräns 18 år. 


Inspirerad skrift
Inspirerad skrift

Jag ger dig budskap genom inspirerad, kanaliserad skriftDet är ett fint sätt att få syn på viktiga saker i ditt liv och komma vidare i din personliga utveckling. 

Inspirerad skrift innebär att jag kanaliserar budskap och ord med hjälp av min andliga guide. Det är jag som skriver, men inte jag som formulerar texten. Ibland blir det mycket konkreta råd och ibland kanske du inte förstår allt precis då, men saker klarnar ofta längre fram. 

Jag ringer upp dig per telefon eller videosamtal. Vi pratar en stund och jag tonar in mig på din energi. Du behöver inte göra något, bara slappna av. Därefter lägger vi på och jag skriver texten. När jag är klar skickar jag den till dig som en pdf-fil via mail.

Feminine flow
Feminine flow

Feminine flow är en lugn och flödande yogaform som formas utifrån vad du behöver just nu. 

I yogapasset ingår övningar som aktiverar och balanserar hela din kropp och hjälper dig att lyssna inåt och landa i dig själv.
Här finns ingen prestation, utan allt sker utifrån din dagsform.
Har du spänningar i rygg/nacke?
Känner du dig stressad med huvudet fullt av tankar? Har du problem med sömnen? 

Feminine flow är också inriktad på att hjälpa dig att komma i hormonell balans. När hormonerna är i obalans kan det bidra till en mängd olika besvär.
Under passet fokuserar vi på de viktiga körtlar som påverkar kvinnans hormoner i hög grad. Binjurar, äggstockar, hypofys och sköldkörtel spelar alla en viktig roll i de ibland omvälvande och besvärliga hormonella faser en kvinna går igenom i livet. 

Mer info om kommande kurser kommer! 

Prislista

Betalning sker med Swish eller faktura, via Frilans Finans efter vägledningen

Tarotvägledning per telefon eller mail 45 min

750 kr

Tarotvägledning 20 min per telefon eller mail

400 kr

Tarot-Årshjul- sker via mail

1500 kr

Inspirerad skrift

 650 kr