Nöjda klienter

Carrol Ann Ewertsdotter Larsson

Coach/ Ledare Team Coaching

"Min upplevelse av att anlita Milja Ranung och hennes tjänster är mycket inspirerande. Hon hjälper kunden att få ett helhetstänk kring processen och det är en mycket positiv grund att bygga på. Milja inger ett lugn och är förtroendeingivande och stabil i sitt arbete och vill du få nya infallsvinklar och tänka "utanför boxen", då rekommenderar jag att anlita Miljas tjänster"

Göran Boll

Yogalärare, yogaterapeut och föreläsare-Göran Boll Yoga

"Genom åren har jag haft möjlighet att testa många olika spännande metoder, behandlingar och sessioner av olika slag. Tarotläsningen jag fick med Milja blev en givande upplevelse. Vi satt i ett fint rum, korten var oerhört vackra och kändes kraftfulla. Jag upplevde Miljas tolkningar som väldigt intuitiva och djuplodande. Vi hade ett fint samtal. Tack!"

Gunilla Lundström

Fotograf

"Miljas visdom, intuitiva och lyhörda förmåga fick mig att känna mig sedd, omfamnad och trygg. Sessionen var både spännande, gick på djupet och var en stor källa till klarhet och hjälp i min läkande process. Att boka Milja är att investera i sig själv."

Markus Gossas

Universitetslektor i statsvetenskap

"En Tarot-session med Milja gav mig nya perspektiv på mina problem, gjorde dem tydligare vilket ledde till aha-upplevelser och möjliga lösningar."

Malin Shultz

Bildtolkare

"Milja och jag hade aldrig setts förut. Men när jag träffade henne kändes hon direkt som en kär vän bland de skimrande stearinljusen i hennes mysiga vrå på vinden. Hon lade en stjärna för mig och tydde kortet ett efter ett. Den slående likheten mellan vad hon fick till sig och hur mitt liv såg ut just då var så bekräftande. Hon hade ingen aning om mig eller min situation och ändå var varenda kort så klockrent sant. Jag kände mig stark och full av tillit till livet när jag senare begav mig hemåt i vinternatten. Tack Milja!

Berith Lidberg

Socionom/cert. medium

"Kan verkligen rekommendera Milja! En del bara har det och det har Milja!"

Karina Pålsson-Gröndahl

Lektor och lärare spanska/engelska

"Vilken är den viktigaste frågan för dig just nu? Du behöver inte veta, men om du känner att livet skaver hjälper Milja dig att formulera problemet. Det är en spännande timme, där du, Milja och korten tillsammans samtalar om kortens betydelse i relation till olika frågor. Absolut bäst är att du kan få en skriftlig sammanfattning av de tankar som ni hjälpts åt att sätta ord på. Mitt kort är Drottning i stavar. Vilket är ditt?"

Guadalupe Canale

Konstnär och besättningsman

"I was really curious but also a bit nervous before the reading. I was scared of what would come up, not about the future, but about myself. And I was right. I saw scary things. I realized scary things. But I have  insight now that only could have dreamed of, and I´m profoundly thankful."

Isa Hagman

Specialistsjuksköterska

"På ett inkännande och lyhört sätt vägledde Milja mej utifrån Tarot. Det gav många nya tankar och inre energi"

Jenny Ranung

GIS-coordinator/teamcoach

"Tarotkort är verkligen ett värdefullt verktyg när man behöver råd och vägledning i livet. Milja utstrålar ett lugn och naturlighet vilket ytterligare förhöjer upplevelsen. Kommer definitivt att boka in Milja flera gånger."

Eva Bergman

Förlagsredaktör

"Milja är en klok och inkännande person med stark närvaro och en fantastisk förmåga att läsa korten så att det som är det viktiga för just mig blir tydligt. Hennes läsningar har varit till stor hjälp att sortera mina tankar och få syn på det som ligger under ytan. Det är värdefullt både inför stora beslut och också för att reflektera över sig själv och sina mönster. Jag kan varmt rekommendera Tarotdialog!"