Varför Tarot?

Våra relationer är det som betyder mest för oss, men ibland är det svårt på olika sätt. Jag ger dig nya perspektiv så du får insikt i hur du kan hantera olika situationer som rör kärlek, familj och vänskap. 

Stress och förväntningar kan påverka vår hälsa negativt. Det är lätt att prioritera bort vår hälsa och det som ger oss kraft och glädje. Du får inspiration att göra de förändringar som behövs för att du ska må så bra som möjligt, fysiskt, mentalt, känslomässigt och existentiellt. 

Arbete och studier upptar ofta en stor del av vår tid. Ibland är yrkeslivet vara komplicerat. Kanske gör du inte det du egentligen brinner för. Kanske grubblar du över något. Jag stöttar dig att känna efter vad som är rätt för dig så att du med hjälp av din egen intuition kan göra de val som kommer inifrån dig själv. 


Tarotkorten är ett fantastiskt verktyg för självkännedom och reflektion. Dess bildspråk och symboler talar till oss på ett känslomässigt och omedvetet plan. De hjälper oss att lyssna till vår intuitiva "radar" och kan avslöja de möjligheter som vårt medvetna sinne inte upptäckt ännu. Det som är viktigt för dig kommer att återspegla sig i korten, vilket gör att varje läggning är unik och talar sitt tydliga språk.

Ibland möter vi svåra situationer i livet. En Tarotvägledning förmedlar mod, hopp och kraft att ta oss igenom de motgångar som tillhör att vara människa. 

Om du vill ha svar på om drömprinsen kommer att dyka upp eller om du kommer att bada i pengar har du kommit till fel person! Jag talar aldrig om för dig var du ska göra eller exakt vad som kommer att hända. Det är ditt liv, dina beslut och det är du som formar din framtid. Min uppgift som professionell vägledare att läsa av energier, uppmärksamma dig på dina styrkor och förmågor, så att du kan ta makten över din tillvaro, ibland på ett nytt och oväntat sätt. 

Jag älskar korten för att de utmanar, bekräftar och peppar på samma gång. De skapar dialog, ger nya infallsvinklar och slutar aldrig att fascinera mig med sin träffsäkerhet! 

Att lägga Tarotkort är också ett sätt (bland många andra) att landa i sig själv, hinna reflektera och känna efter, vilket jag tror många av oss längtar efter och behöver i en stressad tid.