Helgkurs Tarot

Vill du?

  • Lära dig Tarot men inte kommit till skott pga tex tidsbrist, att det känns svårt eller att du tvivlar på din intuition?

  • Slippa komplicerade förklaringar och istället lära dig på ett pedagogiskt och enkelt sätt?

  • Utvecklas och ha roligt tillsammans med andra som delar ditt intresse för andlighet och intuition?

  • Gå en kurs med jordnära och handfasta tips med en tydlig struktur?

  • Lära dig både "fakta" och hitta ditt eget intuitiva sätt att tolka korten?

  • Öva praktiskt för att dina kunskaper ska fästa på ett djupare plan?

Då är min helgkurs för dig! En unik möjlighet att tillsammans med mig och andra deltagare lära dig det du behöver för att börja vägleda dig själv och andra med Tarot. Begränsat antal platser.

Kursanmälan är just nu stängd!

Anmäl ditt intresse för att få information om nästa kursstart först av alla. Intresseanmälan är inte bindande utan betyder bara att du får mail när det börjar bli dags. 

Sagt av mina elever

Under kursens gång låstes en blockering upp. Jag såg plötsligt sammanhang och kunde tyda korten på egen hand utan att behöva titta i boken. 

Milja lärde ut på ett tydligt sätt och gav mig verktygen jag saknat för att våga lita på min intuition. 

Jenny 


En resa från total osäkerhet till ett avspark inom Tarot. Konkreta råd, tydliga övningar och ett glatt gäng. Frågor besvarades på ett praktiskt sätt. Milja höll kursen på en nivå för var och en, vilket alla uppskattade. Jag valde att gå hos Milja då hon verkade konkret och oluddig och det var hon! 

Gå kursen! Gör ett försök. Du kommer att ha kul, få inblick i något nytt, kul, stimulerande och spännande-Tarot!

Jeanette


Jag har fått en chans att "sätta ihop" och få ett sammanhang i en massa utspridda kunskapsbitar. Bra och tydligt upplägg med en bit i taget som läggs ihop till en helhet. Det har varit bra med två intensiva dagar efter varandra.

Jag rekommenderar kursen för att det kändes välkomnande och prestigelöst och gav mycket nytt och konkreta tips. Det här gav mig självförtroende att våga testa mig fram och fortsätta utvecklas.

Karolina